Premiera Beloved promo videa na Ljubljanskem gradu!

Še vedno pod vtisom žarometov iz našega prvega uradnega Beloved dogodka nazdravljamo na nove zmage in še veliko podobnih večerov v tako dobri družbi.

V ponedeljek 13.6. smo uradno otvorili naš prvi večer na Ljubljanskem gradu, kjer smo proslavljali premiero Beloved promo videa za novo kampanjo kopalk 2022. Ta dogodek je za nas imel poseben pomen, saj smo se zbrali v ekskluzivni družbi punc, ki nam pomagajo pisati Beloved zgodbo.

Naj vas še enkrat ponesemo v ta magičen večer. Zbrali smo se v prijetnem in intimnem ambientu na Ljubljanskem gradu. Ob vstopu nam je v oči padla čudovita dekoracija foto kotička, za katero sta poskrbeli Partylama.si in Cara creative. Baloni v Beloved barvah so se fantastično podali z dekoracijo boohoo suhega cvetja, ki je obdajal naš foto kotiček.

Dvorana je bila ravno toliko razgibana, da smo lahko naš večer razdelili po segmentih: igralni del, gurmanski, foto kotiček, prostor za druženje, bar in oder, ki je bil ravno pravšnji za ogrevanje ob ritmih DJ Lexy Dee-ja, ki se mu je na čas pridružil tudi odličen saksofonist Jani Šepetavec, ki ga lahko poslušamo v bandu Nine Pušlar. Slednja sta poskrbela za čudovit ambient ob glasbi naše mladosti. Celoten dogodek je zabavno povezoval Alen Podlesnik.

Goste smo želeli najprej ogreti in jim dati nekaj časa za druženje pred premiero Beloved videa. Prostor smo okrasili z nekaj najboljšimi fotografijami naših modelov iz idilične istrske vasice, kjer smo snemali kampanjo kopalk. Gostje so si lahko privoščili nekaj božanske hrane in sladic iz rok Ullinih dobrot ter se sprostili ob igrah, ki so jih naši hostesniki čudovito vodili, privoščili pa so si lahko kozarec Jeruzalem Ormož penine ali Malfy gin-tonika.

Pred slavnostno otvoritvijo videa smo podarili še nagrade za tiste, ki so se najbolje odrezali pri igrah. Med nagradami so bili bon za trgovino Beloved, modna sončna očala Polaroid iz spletne trgovine Sunshine.si in kar celoletna karta drive-in Kina Bežigrad. Fino, kajne?

Kmalu pa je bil čas za uradno otvoritev videa. Ob kratkem nagovoru sta vodja slavnostno odprla veliko penino Jeruzalema Ormož, ki nas je tudi sicer razvajal z odličnimi peninami čez večer, in že je bil čas za premiero. Gostje so ob prigrizkih Kina Bežigrad prvi ekskluzivno videli premiero videa Beloved kopalk 2022 s ponudbo preko 120 modelov, ki vas čakajo v spletni trgovini beloved.si.

Seveda pa to še ni vse, ob koncu večera smo poskrbeli za raznežena srca naših udeležencev, saj nas je obiskal Žan Serčič, ki je romantično ovil večer v note svojih ljubezenskih pesmi. Celotna dvorana se je zibala v ritmih njegovih skladb, nekaj parov pa je celo zaplesalo. Verjamemo, da so se orosile oči marsikatere obiskovalke dogodka.

Večer se je zaključil v poznih urah s polnim srcem vtisov.

5% popusta
15% popusta
Gratis dostava
UPS, zgrešila si :)
10% popusta
30% popusta
UPS, zgrešila si :)
Gratis dostava
5% popusta
10% popusta
20% popusta
UPS, zgrešila si :)
Sodeluj in zadeni super popust!
Vpiši svoj e-mail naslov za prijavo na novičke in zavrti kolo. Je danes tvoj srečen dan? :) Koda za popust se izpiše na zaslonu!
Hišna pravila:
  • Imaš samo en poskus
  • Kupon za popust ni združljiv z ostalimi kuponi in izdelki v akciji.
Preveri novo kolekcijo BASIC SPODNJEGA PERILA tukaj >>>
Izkoristi -10% popusta na celotno novo kolekcijo >>>
PREVERI TUKAJ
-20%
Koda: BLV10
-20%
Izkoristi -10% popusta na novo kolekcijo >>>
PREVERI TUKAJ
koda: BLV10
Preveri novo kolekcijo BASIC SPODNJEGA PERILA z -20% tukaj >>>