EKIPA BELOVED.SI

Tadeja
Ustanoviteljica Beloved.si

Tadeja, lastnica Beloved.si, ki je obsedena z oblačili že od malih nog. Delno zato, ker je nabolj tipična »girly girl«, delno pa sigurno zato, saj so jo oblačila obkrožala praktično vso življenje in sedaj s čisto svojo spletno trgovinico nekako nadaljuje družinsko tradicijo. Pravnica, ki jo je strast do mode speljala na druga pota ter sedaj raje kot zakone piše modne smernice.

Rok
MARKETING

Rok, mojster marketinga, brez katerega bi Beloved.si ostale zgolj sanje. Tadejo podpira pri vseh njenih norih odločitvah in brezpogojno verjame v njeno vizijo. Je njena desna roka in prva ljubezen. Druga ljubezen je seveda moda… In Kenzo 🙂

Mikela
podpora strankam

Mikela podjetju Beloved dodaja primorski vibe. Skrbi za odgovore na vsa vaša vprašanja, odgovorna je za vsa naša influencer sodelovanja in skrbi, da redno prejemate najbolj modne novičke na vaš e-mail naslov. Želi si, da so vse Beloved stranke zadovoljne in skrbno obravnavane, zato se za prav vsakogar zelo potrudi. Ko nam napišete kakšno sporočilo, je prav ona tista, ki vam odgovori.

Aco
Informatik

Aco, računalniški guru, ki skrbi, da spletna trgovina tehnično deluje dan in noč ter izgleda vedno tipi-topi, da vsa naročila brez težav švigajo v naš inbox in da si vedno pravočasno obveščena o vseh norih akcijah, ki jih pripravimo zate. Pa še en namig, punce! Naš Aco je samski… 🙂

KENZO
NADZORNIK

Kenzo, naš najmanjši, najbolj srčkan in najbolj kosmat pomočnik, ki se nam vedno mota med nogami, ko želimo posneti novo fotko. Skrbno nadzoruje prihod nove robe in dvigne tačko, če odobrava izbor novih modnih kosov. Je pravi zaspanček, ki vsak dan zamudi v službo. Pa sej mu ne moremo zameriti, ko pa je tako luškan, kajne?