TOP SECRET – samo za naše #BLVgirls 🙂

Želiš sodelovati v nagradni igri za BON V VREDNOSTI 100 EUR?

1) Objavi sliko v naših oblačilih na svojem Instagram ali Facebook profilu.

2) Označi nas na sliki z @beloved.si

…in že sodeluješ v veliki mesečni nagradni igri za BON v vrednosti 100 EUR, ki ga lahko uporabiš v naši spletni trgovini www.beloved.si.

Žrebanje bo potekalo 1x na mesec, zadnji dan v mesecu.

Zmagovalka bo objavljena zadnjega v mesecu na www.beloved.si/zmagovalka


IMAŠ ŠE KAKŠNO VPRAŠANJE? MORDA NAJDEŠ ODGOVOR TUKAJ!

V: Kako boste videli mojo objavo?

O: Ker redno spremljam naš Instragram in Facebook profil, bom takoj po tvoji objavi slike z oznako @beloved.si prejela obvestilo. V kolikor nas ne pozabiš označiti z @beloved.si, te ne morem spregledati 🙂

V: Moj Instagram ali Facebook profil ni javen. Kaj sedaj?

O: Brez skrbi, spoštujem tvojo zasebnost. Pošlji mi posnetek zaslona preko družbenih omrežij ali na [email protected].

 

Če sem še kaj pozabila, me lahko vedno kontaktiraš preko družbenih omrežij ali na [email protected] in z veseljem ti bom odgovorila.

Komaj čakam na tvojo slikico 🙂

Lepo se imej,

 

Tadeja iz Beloved.si

 


 

PRAVILA NAGRADNE IGRE
ČLEN 1: ORGANIZATOR
Organizator in pokrovitelj (v nadaljevanju: organizator) nagradne igre je Beloved d.o.o., Jezdarska ulica 8a, 2000 Maribor.

 

ČLEN 2: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNE IGRE
Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorja. Nagradna igra poteka od 1. 11. 2020 do preklica, nanaša pa se na celotno območje Republike Slovenije.

 

ČLEN 4: NAGRADNI FOND.
Nagradni fond vsebuje glavno nagrado: BON v vrednosti 100 eur za nakup v spletni trgovini www.beloved.si.

 

ČLEN 5: POGOJI SODELOVANJA
V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.
V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, partnerji organizatorja in njihovi zaposleni, člani žirije in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre).

 

ČLEN 6: KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI
Za sodelovanje je potrebno:
1) Objavi sliko v naših oblačilih na svojem Instagram ali Facebook profilu.
2) Označi nas na sliki z @beloved.si

 

ČLEN 7: IZBOR NAGRAJENCEV
Organizator bo izžrebal nagrajenca med tistimi, ki so izpolnili pogoje v 6. členu. Nagrajenca bo izžrebala strokovna komisija.

 

ČLEN 8: RAZGLASITEV NAGRAJENCEV
S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči soglašajo, da bo ime nagrajenca objavljeno zadnjega v mesecu na spletni strani www.beloved.si/zmagovalka.

 

ČLEN 9: PREVZEM NAGRADE:
Nagrajenec mora posredovati svoj e-mail naslov, na katerega mu bomo poslali kodo/bon za nakup v spletni strani www.beloved.si za 100 eur, ki ga je potrebno uporabiti v enem kosu (ob enem nakupu). Če se nagrajenec v roku 15 dni ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.
Pridobljeni podatki iz strani omenjene nagradne igre se v skladu z določili varovanja osebnih podatkov in določili uredbe GDPR hranijo za nadaljnjo obdelavo največ 1 leto. S prijavo na nagradno igro preko obrazca se udeleženec prijavi v bazo za prejemanje novic, popustov in aktualnih akcij. Udeleženec ima pravico kadarkoli zahtevati izbris podatkov iz baze.

 

ČLEN 10: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI
Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre.
S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval. Sodelujoči lahko samo enkrat osvoji nagrado v nagradni igri.

 

ČLEN 11: DAVČNE OBVEZNOSTI
Dobitek v nagradni igri je po 3. točki tretjega odstavka 105. ZDoh-2 obdavčen kot drugi dohodki, če njegova vrednost presega 42,00 EUR.
Akontacijo dohodnine plača prejemnik nagrade.

 

ČLEN 12: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA
V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Mariboru.

 

ČLEN 13: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE
Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti.

 

ČLEN 14: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK DISCLAIMER
Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook ali Instagram.
S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook ali Instagram.