POZOR! Samo teh 5 oblačil potrebuješ, da boš vedno prava modna bejba!

Hej lepotička! ?

Si vedela, da za trendi modni look potrebuješ samo nekaj osnovnih kosov, ki jih potem gradiš in popestriš z dodatki ali izrazitim kosom oblačila? ? Danes ti pokažem, kaj so najbolj nujni osnovni modni kosi ter kako jih lahko kombiniraš za vrhunski outfit.?

1. Par jeans hlač. Jeans hlače so najbolj vsestranski kos v omari vsake fashioniste. Kombiniraš jih lahko na modne blazerje za v službo, zvečer pa svoj videz popestriš hudimi gležnarji in topom s odprtim hrbtnim izrezom. Pripravljena na zmenek? Vedno!?

2. Bela bluza. Še en osnovni modni kos, ki ga lahko kombiniraš za vse izhode. Meni je najbolj všeč “office-look”, kjer bluzo zatakneš v elegantne hlače, obuješ srednje visoke petke in postaneš prava šefica! ??Zvečer hlače zamenjaš za usnjeno krilo in ročno torbico in si že pripravljena na nove zmage.?

3. Črn bodi. Podobno kot z belo bluzo lahko črn bodi nosimo na tisoče načinov: na jeans in pisane superge, na elegantne hlače in pisan blazer ali pa s čisto preprostim belim krilom. Že vidite, kam ciljam? ☺️Osnovne kose nadgrajujemo z barvami, vzorci ali dodatki, da popestrimo videz in izgledamo preprosto čudovito!❤️

4. Mala črna oblekica. Verjetno ne potrebujem razlagati, da je to že iz časov modne ikone Coco Chanel najbolj kultni osnovni kos v omari vsake fashioniste.❤️ Črna oblekica je primerna za elegantne izhode, sestanke z nadrejenimi, zmenke ali pa sproščen večer s prijateljicami (v tem primeru jo lahko kombiniraš tudi na takšne hude superge).?

5. Blazer v zemeljskih tonih. Čeprav modni hiti za letos narekujejo nore barve, blazerje v osnovnih narvah nujno potrebuje vsaka omara, saj z njimi v minutki ustvarimo vse možne modne videze. ? Z enobarvnim blazerjem lahko z elegantnimi hlačami in petkami uspešno izpeljemo poslovne sestanke, z jeans hlačami in pisanim topkom lahko uživamo v večerni pijači, v kombinaciji z oblekico pa osvojimo tudi kakšno samsko srce ❤️

Pa ti, že imaš svoje osnovne kose? Če potrebujejo osvežitev, jih seveda vse najdeš na Beloved.si.?
Tadeja?

5% popusta
15% popusta
Gratis dostava
UPS, zgrešila si :)
10% popusta
30% popusta
UPS, zgrešila si :)
Gratis dostava
5% popusta
10% popusta
20% popusta
UPS, zgrešila si :)
Sodeluj in zadeni super popust!
Vpiši svoj e-mail naslov za prijavo na novičke in zavrti kolo. Je danes tvoj srečen dan? :) Koda za popust se izpiše na zaslonu!
Hišna pravila:
  • Imaš samo en poskus
  • Kupon za popust ni združljiv z ostalimi kuponi in izdelki v akciji.
V čast vsem mamicam ti podarjamo super popuste. Preveri >>>
PREVERI TUKAJ
PREVERI TUKAJ
V čast vsem mamicam ti podarjamo super popuste. Preveri >>>